Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου


Με αυτήν την σαφέστατη... πρόσκληση η οποία υποτίθεται ότι έγκαιρα (έγγραφα ή ηλεκτρονικά) επιδόθηκε στα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου και γνωστοποιήθηκε στους κατοίκους του χωριού, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μουζακίου συγκάλεσε το Συμβούλιο του προκειμένου να απαντήσει στο υπ' αριθμ. Πρωτ. 745 έγγραφο του Τμήματος Παραγωγής και Ανάπτυξης του Δήμου Τριφυλίας.
Το συγκεκριμένο έγγραφο, καλούσε τους προέδρους των τοπικών διαμερισμάτων να αποστείλουν το αργότερο μέχρι τις 20-1-2016  στο γραφείο του Δ. Συμβουλίου, σχετική απόφαση (θετική ή αρνητική) στην οποία θα αναφέρεται αν αποδέχονται ή όχι την εφαρμογή του προγράμματος δακοκτονίας στην περιοχή τους.

Για την ιστορία αναφέρουμε, ότι η εν λόγω "συνεδρίαση" του Τοπικού Συμβουλίου έγινε στις 21-1-2016 (!!)  στους Γαργαλιάνους...(;;;) με παρόντες τους συνήθεις ύποπτους... και αρνητική "απόφαση".

Ο υποφαινόμενος, με αφορμή τη συμπεριφορά του προέδρου και την όλη διαδικασία (ανεξάρτητα από τη σοβαρότητα του θέματος της συνεδρίασης), τόνισε ότι δεν ανέχεται την προσβολή και την απαξίωση του Τοπικού Συμβουλίου και δήλωσε ότι στο εξής δεν θα συμμετέχει σε συνεδρίασεις εκτός Μουζακίου, όπως άλλωστε ορίζει ο νόμος για την λειτουργία των τοπικών κοινοτήτων.